Форум Горинка

Теми для публікацій та розмов


Пропозиції до роботи сайту Добрий день! У мене є така про...
15 грудня 2010 ³

Квіти в нашому житті
14 грудня 2010 ³

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

 ³, користувач 1ua
³
Тема: Квіти в нашому житті

Ромашка садова.

Я вирощувала ромашку з насіння, вона добре зберігає материнські властивості. Висівала насіння на грядку в червні, до осені всигали вирости добре сформовані розетки.Зимували у відкритому грунті і вже у червні починали цвісти. Цвіли до серпня. Рекомендують висаджувати ромашку на добре освітлених місцях, але я посадила під штахетним забором з північної сторони.Тобто на рослину попадало розсіяне світло. Квіти добре почувалися в таких умовах,в жарке літо не так пересихав грунт. Гарно цвіли.Удаляла відцвілі квіти, внаслідок чого ромашки повторно цвіли, та не так пишно. Розмножують ромашку насінням та діленням куща. Омолоджувати кущ бажано кожних три-чотири роки.Зараз вже є дуже гарний сорт з махровими квітами та стійкими квітконосами висотою 75-120 см.

Відвідайте мій сайт http://swera.io.ua/'>http://swera.io.ua/

14 грудня 2010

 ³, користувач 1ua
³
Тема: Квіти в нашому житті
Всім доброго дня! Прошу заходити на мій сайт, який я тільки створюю. Там буде публікуватися крок за кроком інформація про вирощування, догляд та розмноження квітів.http://swera.io.ua/http://1ua.com.ua/sm...>

14 грудня 2010

 ³, користувач 1ua
³
Тема: Квіти в нашому житті

І все то те, вся країна,
Повита красою,
Зеленіє, вмивається
Дрібною росою,
Споконвіку вмивається,
Сонце зустрічає...
І нема тому почину,
І краю немає!
   Тарас ШЕВЧЕНКО
'Сон' ('У всякого своя доля...'),

Мені здається немає на світі людини, яка б не любила квіти. Споконвіку люди захоплювалися квітами, прикрашали свої садиби біля входу в будинок, під його вікнами, вздовж стежинок, у затишних куточках саду. Створити розмай біля своєї господи - мрія, мабуть, кожного власника, нехай навіть маленької ділянки. Сучасні сади не можуть обійтися без садового дизайну. Все більше і більше людей хочуть прикрасити своє подвір'я якось по-новому.

Садові квіти як ефектний декоративний і композиційний засіб акцентують увагу на важливих елементах планування саду, а сезонні зміни квітників і розмаїтість форм рослин надають композиції динамічності.

Використовуючи садові квіти, що милують своєю чарівною красою з ранньої весни до пізньої осені, створюючи квіткові композиції різноманітних форм, ви можете заповнити квітами як сонячні ділянки саду, так і  тінисті затишні куточки. Бажаю всім успіху для створення краси і відпочинку.!

(Далі буде)

8 грудня 2010


1


  Закрити  
  Закрити